Retourneren

Niet helemaal tevreden met je pakketje? Kan Gebeuren. Volg binnen 14 dagen deze stappen en wij zorgen ervoor dat je je geld terugkrijgt.

  1. Check eerst even of het artikel dat je terug wilt sturen ongebruikt is en in de originele verpakking zit. (Inclusief de kaartjes die eraan hangen.)
  2. Stuur ons even een mailtje naar info@sorbetkidscouture.nl  Dan weten wij dat er een pakketje aankomt en kunnen wij deze bij binnenkomst zo snel mogelijk afhandelen. Vanaf het moment dat wij je mailtje binnen krijgen, gaan de 14 dagen in. Dat is ook de termijn die we hanteren voor de terugbetaling/storting van het aankoopbedrag terug op je rekening. 
  3. Vul het retourformulier in dat je ook bij je bestelling hebt gekregen en stop het bij je pakketje.
  4. Stuur het pakketje op naar:

    Sorbet Kids Couture, Grotenkampstede 12 8171 JE Vaassen

             * De kosten voor het terugzenden van een bestelling/artikel zijn altijd voor eigen rekening.


       5. Hou je mail in de gaten. We sturen je een ontvangstbevestiging wanneer we je retourpakketje binnen hebben gekregen.

       6. Daarna volgt terugbetaling op je rekening. (Ook weer binnen de retour termijn van 14 dagen.)

 

Ruilbestelling

Wel tevreden met het artikel maar nèt niet de goeie maat/kleur? Ook geen probleem!  Volg de onderstaande stappen en wij regelen dat jij alsnog het juiste artikel opgestuurd krijgt!

  1. Volg eerst de stappen 1 t/m 5 hierboven voor het retourneren van het te ruilen artikel.
  2. Ga dan naar onze webshop sorbetkidscouture.nl en plaats een nieuwe order. Zo weet je zeker dat het product waarvoor je wil ruilen niet uitverkocht is.

            *Is je nieuwe bestelling weer boven de 75EUR? Dan is het verzenden wederom gratis.  
            * Bovendien wordt de nieuwe ruilorder ook verrekend in de opbouw van je shoptegoed.


Andere manier om je volledige bestelling terug te sturen (Herroeping)

Ook kun je ten alle tijde gebruik maken van het Europees modelformulier voor Herroeping. Je kunt dit formulier gebruiken om binnen 14 dagen de koop te ontbinden. Dat kan alleen voor de volledige overeenkomst (de bestelling). Het volledige aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen daarna aan je betaald. Betaling wordt geïnitieerd na ontvangst van de herroepen bestelling.

De kosten van het aan ons terug sturen zijn bij herroeping voor uw eigen rekening. 

Zorg ervoor dat ook in het door je aan ons verstuurde pakket kenbaar maakt dat dit een Herroeping betreft, bijvoorbeeld door een kopie van het ingevulde modelformulier mee te zenden.

Retourneer adres voor deze methode
Sorbet Kids Couture Herroeping
Grotenkampstede 12
8171 JE
Vaassen

Neem vooraf contact met ons op (per email info@sorbetkidscouture.nl) als je over deze afwijkende retourneermethode vragen hebt. Zo kunnen we vertraging, verwarring en vergissingen voorkomen. Dat kan natuurlijk ook bij vragen over onze online retourneermethode of een ander onderwerp.

Close
Geen producten gevonden voor deze selectie.