Algemene Voorwaarden Sorbet Kids Couture

Algemeen

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer je een bestelling plaatst, geeft je aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Sorbet Kids Couture. Op alle overeenkomsten gesloten met Sorbet Kids Couture is het Nederlands Recht van toepassing.

Prijs

Alle prijzen zijn in euro’s vermeld, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Betalen

Na bestelling ontvang je per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, de betaling dient vooraf plaats te vinden.

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan je worden meegedeeld. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

Verzendkosten

De artikelen worden verzonden via PostNL. De standaard verzendkosten bedragen 4,95 euro per zending. Vanaf  75 euro verzendt Sorbet Kids Couture gratis binnen Nederland, naar België en Duitsland.

Sorbet Kids Couture is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper.

Retourrecht

Wij begrijpen goed dat je op je gemak de kleding even rustig met de kinderen wilt passen en eventueel wilt combineren om zo te leukste outfits voor je kids te maken.
Je hebt 14 dagen bedenktijd. Je kunt het product ruilen of je kunt het geld terugkrijgen*. De kosten voor het terug sturen van artikelen zijn voor eigen rekening. Evenals ruilen voor een andere maat, dan komen de verzendkosten op eigen rekening. Aanmelden van een retour/ruiling kan via: info@sorbetkidscouture.nl

Aansprakelijkheid

Sorbet Kids Couture is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. De aansprakelijkheid van Sorbet Kids Couture is beperkt tot het bedrag van de terzake verzonden factuur.

Geschillen

Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel Sorbet Kids Couture haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defect, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

Voor internationale geschillen kun je terecht bij http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Wijzigingsrecht

Sorbet Kids Couture behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Sorbet Kids Couture.

Close
Geen producten gevonden voor deze selectie.