Cos I Said So

Cos I Said So

Tonen als Foto-tabel Lijst


Totaal 1 product

per pagina

  1. -70%
    Cos I said So Jumpsuit Snake Print Tourmaline Cos I said So Jumpsuit Snake Print Tourmaline
    Cos I said So Jumpsuit Snake Print Tourmaline
    Slechts € 14,70 Normale prijs € 49,00
    Cos I Said So

Tonen als Foto-tabel Lijst


Totaal 1 product

per pagina


Over het merk Cos I Said So

Cos I Said So is een merk uit Antwerpen met comfortabele en hippe kinderkleding. In 2016 is het merk ontstaan en zoeken altijd naar hippe ontwerpen maar die vooral comfortabel zijn en eigentijds. De kleding is vooral unisex zodat iedereen kan dragen wat hij of zij wil. Het is een minimalistische stijl met hier een daar een grapje en leuke teksten. 

Kinderkleding van Cos I Said So

Het merk Cos I Said So is ontworpen door Sofie Ysewijn in Antwerpen. Na haar eerste kindje wilde ze graag een eigen kinderkledinglijn opzetten. In 2016 is de eerste collectie live gegaan en dat liep meteen storm. Alle teksten die je tegenkomt in de collecties zijn door Sofie bedacht. 

Duurzaamheid & Cos I Said So

Het merk Cos I Said So staat ook voor duurzaamheid. Alleen biologisch katoen die gecertifcieerd zijn komen door de keuring. De kleding wordt geproduceerd in India, Pakistan en Portugal. Cos I Said So staat ook voor de mensen die de kleding produceren en werken in de fabrieken zodat zij een eerlijk salaris krijgen. Ook vermijden ze plastic zo veel mogelijk en onnodige extra verpakkingen. Alles om onze wereld een beetje te helpen tegen klimaatverandering.